Contact

Structuur aanbrengen en schetsen heeft mij altijd geholpen de dingen beter te begrijpen. Een plan maken? Schets het op papier, schuif rond met post-its… Daar wil ik graag ook andere mensen mee helpen. Post-its, papier, pennen en markers in de aanslag!

Achtergrond: Ik ben cumlaude geslaagd voor mijn studie ‘Design for Interaction’ aan de TU-Delft, en ben 6 jaar actief geweest als Interactie-Ontwerper bij ontwerpbureau UNITiD. Ik mag dan ook graag beginnen met de ‘waarom’ vraag. Het vergaren, structureren en visueel maken van informatie is voor mij een must.

Procestekenen: Visueel denken zet ik graag in bij praktische situaties voor bedrijven en organisaties. Vanuit mijn achtergrond als Industrieel Ontwerper gebruik ik strakke snelle lijnen, met net dat beetje detail om de visualisaties persoonlijkheid en emotie mee te geven. Vanuit mijn werk als Interactie Ontwerper heb ik geleerd hoe belangrijk het is om mensen in een organisatie mee te krijgen. Ik betrek klanten graag om een visualisatie te maken waar mensen achter staan.

Illustraties: De illustraties die ik maak zijn in een andere stijl. Hier kan ik priegelen en lekker lang bezig zijn. Ik ben opgegroeid met de geur van verf thuis met een kunstenares als moeder en tekende als kind al veel. Bij voorkeur werk ik nog steeds zoveel mogelijk met de hand, met inkt, potloden en verf. De kleine imperfecties van met de hand werken geven het werk juist karakter. En het is een mooie reden om niet achter mijn laptop te zitten!

Neem contact op

Ik bespreek graag met je wat ik voor je kan betekenen!
contact@pascallekarthaus.nl
Delft

SaveSave

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!